مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از ازدواج

با سلام
بنده آقا هستم و متاهل هستم و یک فرزند دارم بخاطر بعضی از مسائلی که توی زندگی مشترک داشتم تصمیم به جدایی گرفتم و به همسرمم اعلام کردم و طی این مدت که حدود یک ماه شد با یکی از همکاران که خانم هستن درد و دل کردم و در نهایت با ایشون طی یک ماه خیلی صمیمی شدیم و پیشنهاد ازدواج دادم اما خصوصیاتی از ایشون دیدم و از طرفی همسرم هم کاملا خودشون رو اصلاح کردن و بنده از ازدواج با همکارم پشیمان شدم و به همکارم اعلام کردم اما ایشان الان منو تهدید به شکایت و بی آبرو کردن میکنن
در صورتی که فقط بیرون میرفتیم رستوران میرفتیم و حلقه گرفته بودم براشون نه هیچ چیز دیگه
آیا ایشون میتونن طرح دعوا بکنن از من ؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر فقط باید حلقه‌ها پس داده شود استرداد هدایای نامزدی اگر خریداری شده انجام شود

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام آشنایی به منظور ازدواج دوم جرم نیست و در حدارتباطی که بیان کردید شما جرمی مرتکب نشدید

تینا سهرابی

سرکار خانم تینا سهرابی :

درود ...
خیر شما مرتکب جرمی نشده اید ، و هدایایی که قابل مصرف نیستند‌ هم علی‌رغم اینکه شما به ایشان داده اید‌ قابل پس گرفتن هستند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر ایشان نمی‌توانند طرح دعوای نتیجه‌بخشی را داشته باشند و در خصوص وعده نکاح هیچ الزامی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
ولی بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما جرمی صورت نگرفته است
شما می‌توانید تحت عنوان تهدید نیز شکایت نماید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر وعده و وعید ازدواج جرم نیست میتوانید ایشان شکایت تهدید کنید
ولی دوستانه حل کنید که همسرتان متوجه نش‌ود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما خیر
نتیجه نخواهند گرفت

فرنوش شریفی

فرنوش شریفی :

سلام خیر جرم نیست
از ایشان میتوانید تحت عنوان تهدید ، شکایت کیفری مطرح نمایید همچنین هدایایی که داده شده نیز قابل استرداد می باشد.