مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل بدون حکم قبلی

با سلام خدمت همه اساتید
من مدت ده سال هست که در شرکتی مشغول هستم و به ما کارگران گفته شده در پایان اسفند ماه که قرارداد به پایان می‌رسد . قصد بستن قرارداد جدید ندارند و در واقع می‌خواهند تعدیل کنند آیا بدون اعلام قبلی و کتبی می‌توانند اینکار را با ما کنند. و من در طی ماموریتی در شرکت تصادف کردم در سال 96 و در دستم پلاتین هست و همچنین دیسک کمر گرفتم و به بنده به جز 50 ساعت اضافه کار هیچ چیزی ندادند و من هم آن زمان شکایتی نکردم آیا من می‌توانم اقدام کنم با مدارک پزشکی به اداره کار و خسارت بگیرم و یا سنواتم را به جای یک ماه بیشتر طلب کنم و دستم به جایی بند می شود ممنون هستم از پاسخ گویی شما دوستان عزیز

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان اقامه دعوا و مطالبه دیه وجود خواهد داشت
و شما میتوانید در اداره کار اقامه دعوا
نمایید و مطالبه سنوات گذشته خود را مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اداره کار شکایت کنید و حق و حقوق خود را مطالبه کنید.
بابت حادثه حین کار باید شکایت کنید در صورت اثبات دیه قابل مطالبه است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید در اداره کار اقامه دعوا
نمایید و مطالبه سنوات گذشته خود را مطرح نمایید وبرای مطالبه دیه هم اقدام کنید