مشاوره حقوقی رایگان - مراحل بعد از صدور اجرايیه ( تحویل خودرو ) چیست

فروشنده خودرو با وجود دریافت کامل وجه از تحویل ماشین به بنده امتناع کردند و بعد از یک سال و نیم در نهایت رای و اجرايیه تحویل خودرو به نفع بنده صادر شده است . لطفا راهنمایی بفرمایید مراحل بعدی چیست ؟ مثلا به دلیل نا آگاهی بنده بعد از رای دادگاه تجدید نظر، بنده به خیال صدور اتوماتیک اجرايیه دو ماه بیهوده منتظر ماندم و در نهایت متوجه شدم در خصوص دادگاههای قضایی شخصا باید درخواست ارجایه را به دادگاه بدوی ارايه دهم.
اگر زمانی که خودرو را تحویل میگیرم خسارت دیده باشد و حتما کیلومتر متفاوتی نسبت به مقدار درج شده در مبایعه نامه دارد چگونه میتوانم درخواست حضور کارشناس قوه قضاییه در زمان تحویل داشته باشم؟
اگر فروشنده از تحویل خودرو بازهم امتناع کرد چه باید انجام دهم ؟
متشکرم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با اخذ نوبت به اجرای احکام بروید و حکم توقیف فیزیکی و سیستمی خودرو را اخذ کنید اگر باز نتوانستید می توانید ایشان را جلب نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست توقیف خودرو و سایر اموال محکوم علیه را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست استعلام و توقیف اموال بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دروو درخواست توقیف خودرو و اموال محکوم علیه را تقاضا نمتیید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام برای خسارتهای بعدی باید مجددا دادخواست داده شود