مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت روستایی

سلام. تو روستا بصورت شریکی ساختمانی ساختیم الان بعد چند سال شریکم ازم شکایت کرده که چرا سند گرفتی. رفتیم دادگاه و حالا رای دادگاه اومده ولی متوجه نمیشم. اون 5 میلیون چیه جریمه اس ؟!!!
نوشته:
در خصوص دعوی آقای ف فرزند ر به طرفیت 1-آقای ش فرزند ر 2- اداره ثبت اسناد و املاك خلخال به خواسته صدور حكم بر ابطال سند رسمي پلاك 88/ واقع در اراضي روستاي ........... به لحاظ عدم مالكیت خوانده مقوم بر 51/000/000 ريال با احتساب خسارات دادرسی ؛ با توجه به محتوی پرونده ، نظر به اینکه ملک مورد نظردر قریه ....... بوده و دعوی مطروحه از دعاوی غیرمنقول محسوب می گردد و از آنجائیکه بخش شاهرود دارای دادگاه عمومی بوده و بر اساس مفاد ماده 11 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی وانقلاب در امور مدنی، دادگاه محل وقوع مال غیر منقول نسبت به موضوع محل اختلاف در حوزه خود ، صالح به رسیدگی است و واضح است که مقنن با توجه به ضرورت اشراف دادگاه محل وقوع مال غیر منقول و تسهیل در مراحل
رسیدگی از جمله اجرای قرارهای تحقیق و معاینه محلی و کارشناسی چنین تدبیری اتخاذ نموده است و پرونده در تاریخ 1400/12/1
به این شعبه ارجاع و این مرجع هنوز وارد رسیدگی نگردیده است لذا دادگاه به استناد مواد 11 و 27 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور مدنی قرار عدم صلاحیت به اعتبار و شایستگی رسیدگی دادگاه عمومی بخش شاهرود صادر می نماید .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جریمه ای نیست هنوز اصلا حکمی برای شما صادر نشده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
دادگاه اعلام کرده که من
صالح به رسیدگی نیستم و پرونده باید به دادگاه شاهرود ارسال گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

عدم صلاحیست صادره است و به مرجع صالح ارسال می شود