مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ارز دیجیتال

4 سال قبل دو نفر از من 2ونیم بیت کوین به ارزش ریالی 250 میلیون تومان سرقت کردند و پارسال موفق شدم با اخذ اقرار از اینها اصل 2و نیم بیت کوین م را پس بگیریم که حدود همین 250 میلیون تومان میشد.... اما 30 ماه سرمایه من بدون رضایت من دست اینها بود و به دادگاه شکایت کردم...شکایت کیفری چون یک سال بیشتر گذشته بود رد شد و اعلام برائت دادند..حالا حقوقی شکایت کردم. که بخاط اینکه سی ماه پول من بدون رضایت دست اینا بوده و باهاش کار میکردند رو خسارت ش رو بدن// این 30 ماه در صورتیکه دادگاه بخواد حق رو به من بده چطور محاسبه خواهد شد..چون قیمت بیت کوین در 30 ماه به هرحال نوساناتی داشته ولی اگر روزی بخوام درصدی که اینا از روی پول من کار میکردند یک درصد بگیریم حدود 1000 درصد میشه همچنین یکی از این دو نفر افتاده زندان و چون با هم شریک بودند تکلیف اون یکی دیگه چی میشه برای استرداد جریمه؟ با توجه به اینکه اینها شریک بودند..از قاضی خواستم بصورت تضامنی خسارت رو شریک ش پرداخت کنه..گفت تضمانی مال قانون چک هست و به این تعلق نمیگیره..راهنمایی کنید چطوری حقم رو بگیرم ؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام، ،،برای این موضوع مهم بهتر است وکیل بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میزان خسارت بر اساس تورم شاخص قیمت بانک مرکزی انجام میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دعوای شما را بپذیرند به نرخ شاخص تورم بانک مرکزی محاسبه می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ حقوقی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بر اساس تورم شاخص بانک مرکزی که سالانه اعلام می وشد محاسبه میشود