مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب

سلام وکلای محترم ی پرونده طلاق داریم همسرم ب ناحق از اقوام شون شاهدت کذب دادند این معتاد و مواد فروشی میکند و تعادل روحی و روانی ندارد. ب شاهد این چیزها یاد داده ک بگند همسرم واسه طلاق یک طرفه این استشهاد نامه رو برده هنوز شاهد گفتند دوسال نیامدن زوجه رو بلا تکلیف رها کرده و رفته هست‌ بنده هم واسه جلسه رسیدگی واسه دفاع مریض بودم ب ابلاغیه ها نگاه نمیکردم رای غیابی صادر شده بعد ک خوب شدم نگاه کردم ابلاغیه رو دیدم مهلت اعتراض تموم شده خارج مهلت زدم فرجام خواهی قاضی رد فرجام خواهی صادر کرد. باز واسه رد فرجام خواهی صادر کرد بیست روز مهلت اعتراض آمده بود منم اعتراض زدم ب دیوان بخاطره خارج مهلت بوده رد کردن اما اسم شاهد و توضیح داده ک تو شاهد چی گفتند همسرم طلاق شو گرفته امروز شکایت کیفری از شاهد کردم با سوپیشنه با استشهاد نامه و رسید ک ب زنم پول میدادم شاهد ها گفتند دو سال ول کرده با اون رسید مشخص میشه ول نکردم پول میدادم ب نظر شما شکایت کیفری کردم چیزی میشه یا نه باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی دارد به ادله و مستندات شما و نظر قاضی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه رسیدگی قابل پیش بینی نیست
بستگی به دفاعیات طرفین و نظر دادگاه دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نتیجه رسیدگی قابل پیش بینی نیست و بستگی به تمام مستندات پرونده دارد