مشاوره حقوقی رایگان - ماشینم موتورش دستکوب هس لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام بنده ماشین را فروختم ولی به علت دستکوب بودن شماره موتور تعویض پلاک نشد، فرستادن آگاهی رفتم کارشناس بعد از بازدید فرستاد راهنمایی رانندگی، کارشناس راهنمایی رانندگی گفت موتور تعویض هس حداقل جریمه را نوشتم، بنده با خواهش التماس گفتم که ننویسید سیلندر رو تعویض نکنید بنده توان مالی ندارم، درجواب گفتند که من ننوشتم بلوک سیلندر تعویض شود بنده فقط جریمه نوشتم و گفتند بعد یک هفته بیا نامه را ببر، نگرانی بنده این هس که در تعویض پلاک بگویند باید سفارش بدی بلوک سیلندر تعویض شود تا شماره گذاری کنیم، لطفا خواهشا جواب سوال منو بدید بدجور نگرانم. تشکر از وکلای عزیز

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال طبق نظر پلیس راهور باید اقدام کنید.