مشاوره حقوقی رایگان - مهريه به ارث رسيده

اگر مادر يا پدري پس از فوت دخترشان سهم خود از مهريه دختر متوفي را از شوهر وي نگرفته باشند، و زن فوت شده فرزند نيز داشته باشد( وراث مرحومه شوهرش و يك فرزند و پدر ومادرش باشند)آيا پس از فوت يكي از آنها( پدر يا مادر دختر متوفي) وراث پدر و مادر از جمله ساير فرزندان آنها يعني خواهر زن يا برادر زن مرد مشمول الذمه مي توانند سهم پدر يا مادر متوفي خود از مهريه در ذمه شوهر خواهرشان را از وي طلب كنند؟
در صورتي كه طلب نكنند و فوت كنند، ورثه آنها چطور؟
آيا مهريه نيز به صورت سلسله وار به ارث مي رسد؟

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام مهریه دین بر ذمه شوهر وجزوه حقوق مالی که به ارث می‌رسد ودر صورت عدم پرداخت به صاحب حق وفوت وی به ورثه وی تعلق دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله این دینی است که قابل انتقال میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

زوجه اگر فوت نماید تمام وراث می توانند نسبت به سهم خود مهریه را مطالبه نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله به ارث می رسد
و مثل سایر اموال است و قابل مطالبه می باشد.