مشاوره حقوقی رایگان - اخراج همسرم از شغلش به علت مصرف مواد مخدر

سلام جناب همسرم به علت مصرف و مثبت شدن آزمایش از شرکت نفت اخراج شدن با توجه به اینکه ایشون قبل از اخراج مصرف را ترک کرده بود و همچنان در بهبودی کامل به سر میبرد شرکت گفته باید دیوان عدالت اداری شکایت کنید ولی شنیده شده که این شکایتها خیلی طول میکشه و حدودا یک سال معطلی داره با توجه به اینکه همسرم بیکار هست و وضعیت معیشت ما نابسامان آیا راه دیگری برای جواب دهی هست و یا اینکه اگر ما وکیل بگیریم زودتر به نتیجه میرسیم و آیا امیدی به بازگشت همسرم به شغلش هست ؟؟ در صورت موافق بودن با گرفتن وکیل شما چه وکیلی را پیشنهاد میکنید که 100 بتواند در امر برگرداندن همسرم به شغلش موفق باشد . تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.