مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار به دلیل اعتیاد

با سلام لطفا سوالم زودتر جواب بدید سپاس
همسر من تقریبا پانزده سال در شرکت تدارکات بانک ... کار میکنه، الان چون با رئیس اداره صحبت میکرده به رئیس بر خورده که جرا جواب رئیس دادی، برای همین گفت اخراجت میکنم، بعد تست اعتیاد گرفت، مثبت شد همسرم متادون مصرف میکنه، ایا میتونه اخراج کنه، وقت میدن برای ترک اعتیاد که بعد دوهفته دوباره تست بگیرن، یا نه وقت نمیدن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و وقت بخیر خدمت شما در این خصوص می بایست به اداره مربوطه مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت پیگیری و سعی در حل مشکل داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به اداره و ریاست انجا دارد بهتر است زمان بگیرند و رفتار خود را اصلاح کنند