مشاوره حقوقی رایگان - لغو درخواست طلاق

سلام
من برای طلاق اقدام کردم(زوجه)و ابلاغیه اول برای طرف مقابل رفته و شعبه هم معلوم‌شده ولی من منصرف شدم و اقدامی نکردم و مراجعه هم نکردم و ایشون هم همچنین میخواستم بدونم برای لغو باید مراجعه بشه حتما
یا پیگیری نشه هم دیگه ابلاغیه نمیاد برای اون‌شخص

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پیگیری نکنید دا‌دخواست رد میشه

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

درخواست استرداددعوی مطرح به شعبه ارائه شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست خود را مستردنمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از طریق دفتر خدمات قضایی ، در قالب لایحه ، درخواست
استرداد دعوا یا دادخواست را ارسال نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه استرداد دادخواست ارسال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست استرداد دعوی به شعبه ارائه شود