مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام و احترام
بنده برای فروش خانه خود به بنگاه مراجعه کردم و ایشون شخصی رو به من برای خرید معرفی کرد و مبایعه نامه تنظیم کرد ظرف چند روز تماس گرفته که معامله را فسخ کنیم و من چک رو بهش پس دادم و مشاور املاک گفت که مبایعه نامه شما باید نزد من بماند چون فسخ شد بعد خریدار و مشاور املاک تبانی کرده و با مبایعه نامه شکایت کرده به الزام تنظیم سند و میگه مبلغ رو بهش نقدی و دلار دادم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام حتما به وکیل مراجعه فرمایید تا طرح شکایت شود ضمنا از طریق صنف بنگاهدار قابل پیگیری و شکایت هست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت فسخ باید موضوع در قرارداد یا برگ جداگانه عنوان میشد لذا در حال حاضر باید با توجه به چک عودت ثمن معامله اقدام نمایید

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. این مورد را از طریق وکیل پیگیری نمایید با راهنمایی شما قادر به رفع مشکل نخواهید بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از هر دو طرف با عنوان کلاهبرداری و تبانی برای بردن مال غیر شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع شما از جهات مختلف قابل بررسی خواهد بود
و در اینجا امکان پاسخ نمی باشد