مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی سرایدار

با سلام
من حدود 6سال در یک شرکت سرایدار بودم و توی این مدت از مرخصی استفاده نکردم اگر هم مرخصی رفتم یک نفر جایگزین کردم،میخاستم بدونم من میتونم پول مانده مرخصی خود را از شرکت دریافت کنم،وبابت هر سال چند روز میتونم بگیرم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید،ضمنا من توی این 6 سال فیش حقوقی داشتم و بیمه هم بودم.واکنون هم توی اون شرکت در یک قسمت دیگر مشغول بکار هستم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر شما ادعای خود را اثبات نمایید