مشاوره حقوقی رایگان - شرایط شکایت از داوران قرارداد

بنده با درخواست داورری از دادگاه و موافقت دادگاه نسبت به تعیین داوور مرضی الطرفین و داور اختصاصی برای خوانده طرف مقابلم اختلافمان ارجاع به داووری گردید و داوران رای را به نفع من صادر نمودند ولی رای را عمدا بعد از مدت تعیین شده صادر و ایلاغ کردند که موجب ابطال رای داوری گردید آیا می توانم از داور ها شکایت کنم و در ضمن از داور اختصاصی خودم هم باید شکایت کنم یا فقط داورانی که دادگاه تعیین کرده است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر شکایت از داور نتیجه ای ندارد
خواسته خود را از طریق دادگاه مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دادگاه پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان شکایت وجود خواهد داشت ولی نتیجه نخواهید گرفت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر چنین اقدامی نمودند و خساراتی از این حیث به شما وارد شده است بایستی از کلیه داوران دادخواست مطالبه خسارت را تقدیم نماییم