مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام کوثر به رویا

با سلام من اسمم کوثره ولی 13 سالمه و میخوام اسمم رو به رویا تغیر بدم بخاطر اینکه همه من رو ب نام رویا میشناسند و خب کوثر بد تلفظ میشود بنظرتون امکانش هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق ثبت احوال پیگیری کنید اگر موافقت نکردن باید دا‌دخواست بدهید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

بله امکانش هست. ابتدا از طریق ثبت احوال اقدام کرده و در صورت عدم رسدین به نتیجه از طریق دادگاه ، دادخواست تغییر نام طرح کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق پدر ثبت احوال موضوع را پیگیری نمایید و در صورت عدم موفقیت در دادگاه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از 18 سالگی می توانید دادخواست تغییر نام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر شما میتواند از طریق ثبت احوال پیگیری کند اگر موافقت نشد از طریق دادگاه دادخواست دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان تغییر نام وجود خواهد
داشت ولی باید دلیل داشته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق ثبت احوال و سپس دادگاه اقدام کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید از طریق دادگاه اقدام کنید ودلایل وعلت را دردادگاه اثبات کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا از ثبت احوال و در صورت عدم نتیجه از طریق دادگاه اقدام نمایید نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد