مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از پست های پیج من در یک پیج دیگر

سلام من پیج دیزاین و بادکنک آرایی دارم وردست داشتم می‌بردمش سرکار بعد دیدم منو داره دور میزنه از پیج انداختمش بیرون بعد الان برا خودش پیج زده از عکس ها و کارهای من داره استفاده میکنه چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه کارهای شما برند خاصی نداره به نظر شکایت و پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید برند خود را ثبت کنید تا بتوانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان شکایت وجود خواهد داشت البته اگر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر ثبت برند نداشته باشید بعید است اقدام به نتیجه برسد