مشاوره حقوقی رایگان - وجود تیر برق در حریم زمین

با عرض سلام
زمین تجاری داریم سر دو نبش در روستا که الان میخواستم اقدام به ساخت کنم که دو تا تیر برق که یکیش داخل زمین هستش و دیگری فاصله ش تا دیواری که قراره زده بشه 30 سانت هستش. اداره برق میگه هزینه جابه جایی رو بدین تا جا به جا کنیم.
اونها بدون اجازه اومدن توی زمین و حریم ما تیر برق زدن. قانونا ما باید هزینه رو پرداخت کنیم یا اداره برق؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر بدون اذن بوده پرداخت هزینه با اداره برق است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید دید چه مدت است اما هزینه با اداره برق است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بدون اجازه شما در زمین شما تیر برق نصب شده اداره برق ملزم به جابجایی تیر برق خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بدون اجازه شما بوده در این صورت هزینه برعهده اداره برق است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید شکواییه بر علیه
اداره برق اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بابت تصرف بدون اذن اداره برق شکایت کنیذ