مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی کارت بانکی

سلام ببخشید حساب من چند روزی مسدود شده رفتم بانک گفتن توسط معاون دادستانی مسدود شده مشخص نکردن کجا پیگیری کنم هیچ چیزی مشخص نیست پیگیری کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بخاطر سایت شرط بندی بوده سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و منتظر تماس یا ابلاغ دادستانی باشید.
می توانید با دادستانی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بانک موظف است کپی نامه ای که بهش دستور داده مسدود کن به شما بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام احتمالا برای سایت های شرط بنده یوده است و باید شماره نامه را از بانک بگیرید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از بانک‌جویا شوید علت را میدانند. از مرجع مسدودی حساب حضورا پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر برای اولین بار تان است تعهد مکتوب اخذ و حسابهای شما آزاد خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دادستانی تقاضای رفع انسداد کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید