مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

من مبلغ 300 میلیون پول واریز کردم برای یک نفر فقط در چند سری از طریق بانک براش واریز کردم قرار بود برنج بخرم ازش اما بعد چند وقت دست به سر کردن اخر سر گفتم پولم رو پس بده با کمال پروی میگه بهت برنج تحویل دادم برو شکایت بکن میگم اخه یعنی چی چرا پولم رو پس نمیدی میگه برو شکایت بکن الان من شکایت کردم فقط میخوام بدونم چی میشه چیکار باید بکنم
بعد این اقا مغازه دار هست و ازش شکایت کردم هیچ چیزی هم به من تحویل نداده هیچی نداره همه هم میگن فقط قانونی اقدام بکن ترو خدا راهنمایم بکنید چیکار بکنم و چی میشه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

برای شکایت خود باید دلیل محکمه پسند ارائه نمایید