مشاوره حقوقی رایگان - تماس تلفنی

سلام و خسته نباشید بنده چند وقت پیش با شخصی طی یک تماس درگیری لفظی داشتم و به هم توهین کردیم و فحاشی.سوالی ک دارم اینه ک ایا امکان بازگزدانی مکالمه وجود دارد؟مکالمه ضبط نشده و هیچ فایل صوتی ای نیست اما ایا امکان این وجود دارد ک حتی با دستور قضایی بشود مکالمه و چیزی ک گفته شد رو دربیارن؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر چنین امکانی در اینگونه پرونده ها به هیچ عنوان وجود ندارد