مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید از ملک مشاعی

در صورتی که حکم اجراییه ابلاغ شده ولی اجراع نشده باشه هنوز از موضوع خلع ید و اجرت المثل در دو ملک شش دانگ که در واقع تجمیع شده و 8 واحد ساخته شده و هنوز پایان کار گرفته نشده دادگاه به استناد کارشناسی و ثبت چگونه در ملک مشاع حکم به خلع ید و اجرت المثل یکی از واحدها صادر کرده و چکار میتوان کرد ؟ مرسی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توان براساس پلاک ثبتی مادر خلع ید را درخواست نمود ودادگاه بر این اساس خلع ید را صادر نموده است