مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید از ملک مشاعی

با سلام
بنده دارای 2 برادر و یک خواهر هستم که خواهرم 9 سال پیش فوت کرده است.با عنایت به اینکه بنده بعنوان یکی از برادران درملک مذکوربا رضایت دوبرادر دیگر ساکن می باشم که شوهر خواهر سابق من درخواست مهروموم ملک رو کرده بود که توسط قاضی رد شد.دوباره درخواست خلع ید از ملک مشاع راکرده است.
می خواستم بدونم چجوری می تونم از خلع ید ملک جلوگیری کنم با توجه به اینکه فرزند 6ماهه دارم؟
درضمن بنده حاضرم سهم ایشان وفرزندان خواهر سابق خود را پرداخت کنم که این موضوع رو بارها به ایشان اعلام کردم...ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
باید موافقت آنان اخذ شود وگرنه باید تخلیه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ما سلام می‌بایست بتوانیم رضایت آنها را جمع نمایید چرا که تصرف در مال مشا نیازمند رضایت تمام مالکیت ست