مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

درود
مادر من 25 سال پیش ملک زراعی پدریش را خریداری کرد بعد از گذشت 20 سال از زمان خرید حدود 100 متر ملک در طرح هادی افتاد و بدون رضایت ایشان و کسب اجازه طرح هادی و اداره برق به مقدار ذکر شده تصرف کردند چند ماه قبل ایشان به خاطر کهولت سن ملک را به نام من زد و اکنون من به دنبال شکایت جهت تصرف عدوانی بدون رضایت مالک قبلی( مادر) و مالک جدید( بنده) هستم
به نظر شما آیا درصد پیروزی بالایی در رفع تصرف عدوانی یا اینکه بها مقدار تصرف را با توجه به اینکه جدیدا ملک به نام من زده شده ولی در شکایت هم اسم من و هم اسم مادرم به عنوان مالک قبلی است را داشته باشم یا باشیم

با تشکر از قبول زحمت در پاسخگویتان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قیمت زمین تصرف شده قابل مطالبه خواهد بود و شما باید دادخواست اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما صرفا میتوانید بهای زمین تصرفی را که جزو طرح هادی قرار گرفته را مطالبه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید دادخواست مطالبه بهای زمین را ارایه نمایید..

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بره بهای زمین متصرفی از نظر قانونی کاملا قابل مطالبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله حتما پیگیری کنید باید قیمت زمین به شما پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قیمت زمین را که تصرف شده مطالبه کنید