مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن ملک در طرح هادی فضای سبز

ملک ورثه ای می باشد و هنگام تقسیم ارث به امضای شورای وقت نیز رسیده اما به تازگی متوجه شدیم که در طرح هادی زمین در طرح فضای سبز قرار گرفته است آیا دهیار و شورا مالک تام زمین ما هستند و ما هیج حقی نسبت به ملک خود نداریم

پاسخ ها :

یک وکیل :

سلام می توانید ابطال طرح را با ارایه دلیل از دیوان عدالت بخواهید و از طرفی به سازمان مربوطه جهت مشاهده و استعلام طرح مراجعه نمایید و بهتر اینکه اگر امکان دارد معامله را فسخ نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید نسبت به فضای سبز بودن زمین خود در طرح هادی به بنیاد مسکن اعتراض نمایید تا موضوع به سازمان امور اراضی ارجاع تا بررسی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به طرفیت بنیاد مسکن ابطال طرح را از دیوان بخواهید بهر حال انها باید رضایت شما را اخذکنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما مالک زمین هستید و در
بنیاد مسکن اعتراض نمایید تا تغییر
کاربری صورت بگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بنیاد مسکن و دیوان عدالت پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید نسبت به فضای سبز بودن زمین خود در طرح هادی به بنیاد مسکن اعتراض نمایید تا موضوع به سازمان امور اراضی ارجاع تا بررسی گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مراتب اعتراض خود را به بنیاد مسکن اعلام نمایید