مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

خانم بنده 8ساله قهر هست ،درخواست ازدواج مجدد دادم دادگاه اول رای به من داد ،تجدید نظر رای برعکس شد گفت باید درخواست تمکین بدهید،ومن درخواست تمکین دادم و برنگشت 5سال بعد من رفتم زن گرفتم به صورت موقت ولی بعد خانمم دومم شکایتم کرد الان رسما تو شناسنامم هست آیا زن اولم میتونه بدون اجازه من طلاق بگیره

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج زوجه داده باشد قاضی مورد را بررسی میکند تا نهایتا تصمیم بگیرد و اگر وکالت در طلاق داشته باشد میتواند بدون حضور شما طلاق بگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اجازه دادگاه اگر ازدواج دوم کردید خیر،در غیر اینصورت بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ازدواج مجدد با حکم دادگاه نباشد زن اول میتواند درخواست طلاق دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بدون مجوز دادگاه ازدواج کردید بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله می توانند چون حکم دادگاه نداشتید و باید تمام حق و حقوق ایشان را بپردازید