مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش خودرو

با سلام خدمت وکلای محترم و ارجمند. بنده حدود 15 روز پیش یک خودرو برلیانس را به مبلغ 360 میلیون تومان در بازار جمعه چیتگر با یک واسطه به اصطلاح بنگاهی قولنامه کردم و مبلغ 5 میلیون بیعانه گرفتم که دو روز بعد برای انتقال سند و گرفتن کل مبلغ ماشین رو تحویل بدم، در قولنامه ذکر شد که ماشین سالم و پلمپ و بدون رنگ است چون تک برگ سند و به نام خودم بوده .. در زمان مراجعه به محل اعلامی بنگاهی که اصلا بنگاه نبود به همراه دو نفر از افراد اونجا ماشین را جهت کارشناسی به جایی که اونها خواستن بردیم و کارشناسشون اعلام کرد که ماشین شاسیش ضربه دیده! و سینی صندوق ضربه خورده! ولی بدون رنگ است! در حالی که ماشین کلا دست خودم بوده و هیچ ضربه ای نخورده بود.. با این بهانه شروع کردن به تو سر قیمت زدن و گفتن ماشین 290 بیشتر نمی ارزد و یا باید خسارت بدی چون ما صد میلیون از مشتری گرفتیم که ماشین رو تحویل بدیم یا قیمت رو کنار بیای که بعد کلی بحث و دعوا من تهدید کردم که به 110 زنگ میزنم، با یک برنامه ریزی شخصی از دوستانشون اومد به اونجا و من رو صدا زدن که ایشان رو راضی کردن 320 بخره، در کل با ی قولنامه جدید که به بنده هم ی نسخه ش رو تحویل ندادن ماشین رو به قیمت 320 خریدن و کل پول رو پرداخت کردن و رفتیم دفترخانه و من امضا کردم و انتقال قطعی و وکالت تعویض پلاک دادم البته با دفترخانه هماهنگ کرده بودن و مدارک رو بهش قبل کارشناسی ماشین داده بودیم که آماده کنه که قبلا مدارک خریدار دیگه ای خودشون رو داده بودن به دفترخانه... حالا جدا از اتفاقات متاسفانه حتی ی نسخه از برگ انتقال سند و وکالت تعویض پلاک رو هم به من ندادن وقتی از دفترخانه برگشتیم با صحبت های دیگه و فریب دادن، ذهنم رو از گرفتن مدرکی مبنی بر فروش ماشین منحرف کردن، تماس که گرفتم از دادن مدرک سرباز میزنن. الان خواستم بدونم من هیچ مدرکی در خصوص فروش ماشین ندارم آیا خطری برام نداره؟ نیاز هست به دفتر خانه رجوع کنم و آیا دفترخانه موظف هست یک نسخه از مدارک انتقال و وکالت رو بهم بده؟ ضمنا اسم خریدار در قولنامه دستی که نوشتیم با خریدار صاحب سند متفاوت هست احتمالا مشکلی برام پیش نمیاد راهنمایی کنید لطفا... متاسفانه ما آدما در شرایط حاد و زمانی که خیلی گیر پول هستیم اقدام به کارهای عجولانه و اشتباه میکنیم و بعد فکرمون درگیر هزاران اما و اگر میشه...

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .توصیه می گردد جهت مشاوره بهتر ودقیق تر از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید چراکه نیاز به مباحثه وگفتگو دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله دفترخانه مکلف است یک نسخه کپی از مدارک را به شما بدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است یک نسخه از قرارداد را داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید از دفترخانه بخواهید یک نسخه با مهر به شما تحویل دهد.