مشاوره حقوقی رایگان - دلستر یا همان اب جو

سلام ببخشید من یه مغازه دار هست که دلستر تلخ میفروختم که از کلانتری امدن گفتن که مشروبات الکی هست من هم هیچی اطلاعی نداشتم کلا 36تادونه ازم گرفتن الانم حکم پلمب امدن از این ورم مامور کلانتری با سیلی به پسر من زده که 13ساله هست و دیوی ار دوربین را بده میخواستم ببینم چی میشه تا الانم هیچ سابقی ندارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخصوص ضرب وجرح میتوانید شکایت خود را مطرح نمایید و مشروبات الکلی در صورتی که اولین بارتان باشد جریمه نقدی خواهید شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .منکر شویدوبگویید از این قضیه مطلع نبوده ایدو وشما یک مغازه دارواز جایی خریداری نموده بودید.نتوانند مدرکی علیه شما بدشت اورند قرارمنع تعقیب صادر می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به مجازات شلاق حبس و جزای نقدی محکوم خواهید شد که با توجه به اینکه سابقه ندارید امکان تعلیق مجازات وجود دارد.
در خصوص ضرب و جرح پلیس می توانید دادسرای نظامی شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بابت کتک زدن بچه شکایت کنید از طریق دادسرای نظامی و بابت مشروب انکار کنید و گردن نگیرید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ دقیق حقوقی
نیاز به بررسی جزئیات پرونده خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید با ارئه فاکتور و عدم اطلاع رهایی یابید.