مشاوره حقوقی رایگان - الکل طبی

سلام.بنده مغازه کالا پزشکی دارم و بر اساس مجوزی که دارم مجاز به فروش الکل طبی نیز هستم،اما در جریان مشروبات الکلی آلوده چند سال اخیر این اتهام به بنده وارد شده،درحالی که من فقط فروشنده الکل طبی بودم، میخواستم بپرسم با وجود گذشت چند سال از این پرونده قاضی چه. حکمی صادر میکنه؟
فروشنده مشروب شخص دیگری بوده و من اصلا ایشان رو نمیشناسم و فقط اتهام بوده.ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.
ثانیا
باید دید عنوان اتهامی شما چیست
ثالثا
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
رابعا امری است تخصصی حتی المقدور ابتدا با وکیل مشورت آنگاه وکیلی متخصص را مامور پیگیری پرونده نمایید

...