باید صورتجلسات مامورین مطالعه بشه اما اگر جرم ایشان حمل مشروبات الکلی اثبات شود احتمال زیاد برای ایشان مجازات جزای نقدی در نظر گرفته خواهد شد.
با سلام نگران نباشید مشکل خاصی پیش نخواهد امد یحتمل با قید وثیقه تا روز رسیدگی آزاد خواهند شد با این حال شما می توانید جهت مشاوره بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید 09159249885 بین ساعات 18 الی 20 لطفا قبل از تماس پیامک ارسال دارید
بسیار عالی. ممنون از شما عزیزان. قاضی کوزه رو دید و محتویاتش رو خالی کرد و بدون هیچ مشکلی تبرئه شد دوستمون. ولی متأسفم برای این وضع و سیستم که اینقدر داغونه... خودشون هم نمیدونستن دارن چیکار میکنن. فقط علافی و اذیت و استرس رو تحمیل مردم میکنن.
و از آنجایی که حضرتعالی در سوالتان مطرح کردید که فتیله ای روی کوزه بوده که اطراف آن لاک گرفته شده صد در صد آن مقداد مشروب که اگر به فرموده شما ناچیز باشه جهت مرطوب کردن فتیله و روشنایی در داخل کوزه ریخته شده. بهتر است دوست شما از وجود مشروب در کوزه اظهار بی اطلاعی نماید و برای بازپرس این مسئله را توضیح دهد و بگوید من فکر می کردم داخل آن الکل جهت روشنایی است. و تقاضای کارشناسی جهت بررسی محتوایات داخل کوزه نمایند.
سلام" اگر گزارش مأموران انتظامی دائر بر حمل مسکرات و مشروبات الکلی باشد پس از طرح شکایت در دادسرا و صدور کیفرخواست و ارجاع پرونده به دادگاه کیفری به مجازات حمل مشروبات الکلی محکوم می شوید .
باسلام باتوجه به ناچيز بودن مقدار شراب حمل مشروبات الكلي منتفي است البتههمان طور كه همكار محترم فرمودن بهتر است ايشان إظهار بي اطلاعي كنند.
خواهش می کنم. انجام وظیفه کردم
تشکر از سرکار خانم فاطمه اعتمادیان که به ما اعتماد به نفس دادن و نظرشون تا حدودی کمک حالمون شد. ممنون
سلام.همکاران کامل توضیح داده اند و جای هیچ توضیحی نیست
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.