مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروب

سلام خسته نباشید از ایست بازرسی از من 1لیتر مشروب دست ساز گرفتن
کارت ملیم را گرفتن رفتم کلانتری من را به دادگاه بردن اظهار پشیمانی کردم و معذرت خاستم و گفتم دانشجو ام چون 21سالمه و گفتم چون بار اولم هست کمکم کنید قاضی اون جاهم گفتند چون دانشجو هستی حبس را تعلیق میزنم اما شلاق 35 عدد و جریمه 7 ملیونی برات مینویسم حالا جوابش اومذه نوشته 6 ماه حبس تعزیری 10 تا شلاق تعزیری و یک میلیون دویست تومن جریمه تعزیری ترا خدا کمکم کنید چیکار کنم دانشجوام و اگه برم زندان ایندم خراب میشه یکی ترا خدا کمکم کنه امکان داره اشتباه شده باشه اگه نشده چیکار کنم حبسم برداشته بشه من فقط درسم برام مهمه چون دانشجو دانشگاه دولتی هستم اگه برم حبس ایندم خراب میشه درضمن بار اولمم هست داخل تجدید نظر چیکار کنم لطفا بگید سریع با تشکر از همه

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اعتراض کنید وبه همه موارد اشاره کنید تعلیق میشود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام لایحه تجدید نظر خواهی بنویسید شرایطتونو توضیح دهید تقاضای مجازات جایگزین کنید