مشاوره حقوقی رایگان - عفو رهبری

سلام متاسفانه در شب چهارشنبه صوری 1400 پسر من را با 300 سی سی عرق دستگیر کردن 6ماه حبس شلاق و نقدا جریمه شد چون سرباز بود حکم به تعویق افتاد .و سه روز پیش در تاریخ 19 دی ماه 1402 دستگیر شده .چگونه می‌توانیم اقدام کنیم تا عفو رهبری در 22 بهمن ماه شامل حال او شود ؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر ‌ حکم مجازات اول تعلیق شده باشد و در ‌ مدت تعلیق ، مرتکب جرم دوم شود مجازات تعلیقی همراه با مجارات جرم دوم اجرا خواهد شد