مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو بدون اطلاع

با سلام خدمت کارشناسان محترم
تقریبا دو سال پیش پدرم میگه کارت ملیتو بده میخام ماشین خریدم به نامت بزنم و بعد مدارک ماشین کاملا دست من میده و مالک اخرش من شده بودم بعد از چند ماه میگه مدارک ماشین و بده یه کاری دارم منم میدم بهش الان متوجه شدم ماشین فروخته شده به زنه دومش در واقع از مالک قبل من که به نام من شده از اون رفته به نامه یه خانومه شده من میتونم کاری کنم ؟ ماشین و پس بگیرم و یا شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر وکالتی نداشتندتحت شرایطی می توانید اقدام نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

چنانچه مدارک مالکیت به نام شما بوده ایشان صرفا با وکالت از طرف شما حق انتقال داشنه اند . اگر وکالتی وجود ندارد و سند به نام غیر انتقال یافته مصداق فروش مال غیر و کلاهبرداریست . اگر وکالت وجود داشته حق مطالبه وجه از وکیل دارید . البته توجه کنید که ایشان هم حق دفاع دارندچون شما بابت خودرو قبلا وجهی پرداخت ننموده اید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید میزان اختیارات وکیل در چه حد بوده ؟ لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید تا جزییات بیشتر بررسی کنم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله ظاهرا فروش مال غیر صورت گرفته است و شما باید ابتدا شکایت کیفری مطرح نمایید و سپس دادخواست استرداد اقامه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

موضوع شکل جزئی باید مورد بررسی قرار بگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به پدر شما وکالت داده باشید انتقال خودرو صحیح بوده در غیر اینصورت می توانید ابطال معامله را درخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ماشین به نام شما باشد می توانید با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خودرو متعلق به شماست و می توانید تحت فروش مال غیر شکایت نمایید