مشاوره حقوقی رایگان - بازگرداندن هدیه بعد از یک جلسه دیدار

با سلام من دختری 22 ساله هستم چند وقت پیش در محل کارم یه آقایی(مسن) اومدن و عنوان کردن کارمند بانک هستن و من چون نیاز به وام داشتم از ایشان خواستم که اگر ممکن است ب من کمک کنند که بتونم وامی رو دریافت کنم...
و ایشون موافقت کردن و شماره ی تماس خودشونو دادن و شماره ی من روهم گرفتن از فرداش هی زنگ میزدن و میگفتن خسته نباشی و فلان و چون من پول لازم بودم از ایشان تقاضای کمک کردم که از من شماره ی حساب خواستند و مبلغ کمی رو ریختن به حسابم ومن بیشتر از نصفشو برگردونم....
بعدش گفت بیا بیرون یک جلسه باهم حرف بزنیم در مورد وام و کار و اشاره کردن حتی میتونیم ب بهانه ی ولنتاین برای شما هدیه ی کوچیکی بخریم که من موافقت کردم
و وقتی رفتیم برای من هدیه ای (بدون فاکتور)خریداری کردند و من هم قبول کردم ولی هنگام خداحافظی اصرار کردند که هی باهم بریم بیرون و دوست باشیم!!!!
و وقتی من برگشتم به عمق ماجرا پی بردم و هدیه رو هم دادم به دوستم
الآن ایشون بهم پیام دادن که یا با من دوست شو که من گفتم خیر ویا پول هدیه و قرض رو پرداخت کن
آیا میتونن از من شکایت کنن و آدرسم رو پیدا کنند؟؟چون به شدت نگران آبروم هستم

پاسخ ها :

استرداد هدیه