مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و مزایای شاغلین کرونایی

باسلام
در مجموعه ای مشغول به کار هستم
حدود یکسال
سه روز پیش ب کرونای جدید اومیکرون مبتلا شدم و نکته اینه که کلا من از صبح اول وقت تا نزدیک ده و نیم شب ، دو شیفت مشغول بکار هستم ، یعنی تمام روز !
بخاطر کرونا هفت روز استراحت پزشکی از بیمارستان دولتی گرفتم ولیکن ب اصرار مدیریت بالاجبار با هزینه 400 هزار تست پی سی آر دادم ، پس از دوره استراحت داده شده ، همچنان علایم داشتم ولی بالاجبار با دستور مدیریت دوباره پی سی آر دادم و پنج روز تمدید شدم و پس از بهبود ، باز بخاطر برگشت ب کار تست دادم
حالا پس از برگشت ، از بیمه ام دوازده روز و از حقوقم هم ب همین نسبت کسر شده و در عین حال با وجود نامه رسمی بیمارستان ، سه بار به اجبار مجموعه جمعا یک میلیون و دویست هزینه تست ، بدون احتساب هزینه های تردد که خودش نزدیک دویست و خرده ای میشد دادم
آیا راهکار قانونی برای پیگیری بیمه و حقوق کسر شده وجود دارد ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا به اداره تامین اجتماعی مربوطه مراجعه کن و کتبا موضوع را گزارش بده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بیمه و اداره کار پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله با گواهی پزشک مرخصی شما استعلاجی و لازم بوده و بیمه به شما تعلق میگیرد از اداره کار پیگیری کنید و لزومی به این‌میزان تست نبوده دوره بیماری با تشخیص پزشک و تعیین‌میزان قرنطینه برای جلوگیری از سرایت تعیین میشود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام از طریق بیمه و اداره کار پیگیری کنید