مشاوره حقوقی رایگان - ملک 100ساله جدپدری

باسلام جدپدری من ملکی با حدوحدودمشخصه بابرگه نوشته شد100ساله باامضا مهرواثرانگشت بزرگان منطقه که چندوقت بدستم رسیدهست دریکی ازشهرستانهاخوزستان داشته ولی به دلایلی ازاونجاکوچ کردن ولی یکی ازپسرعموهاپدربزرگ بنده 50سال پیش بدون اجازه پسرعموهاوحتی برادرهاخودتعدادی زمین بامن مشخص فروخته هست وتعدادی هم بدون مدرک دست روزمینهاگذاشتن حالاکه من برگه دارم میتونم به عنوان وراثه شکایت بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید