مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

سلام و عرض ادب خدمات وکلای بزرگوار واسه بنده حقیر یه پاپوشی درست کردن که خودم نمی‌دونم چیه و حتی شکایتیم نشده آزمون 4 سال هست به طور مداوم و هر لحظه تحت کنترلم ولی نمی‌دونم جریان چیه سامانه ثنا هم شکایتی نشده از من ولی متاسفانه بدجور دارند تو زندگیم غیر مستقیم دخالت می کنند و حتی کسانیکه بامن چندسال هست کار می کنند همشون تو همه شهرستان های مختلف پیش هرکدوم میرم روز دوم نمی‌خواد بامن کار کنه و حتی دوستانم بامن قطع رابطه می کنند بنظرم یه شرکت واردات صادراتی که با ارز سر و کله می زنم از مدارک هام سواستفاده کرده و بعدش یه پاپوشی واسم درست کرده حالا میرم ازشون شکایت کنم نهادهای قضایی تا میرم می گند سیستم قطع شده یا یه بهانه ای می آورند و دست به سرم می کنند و می گند برو یه جای دیگه مثلاً باید اول برم دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت شکایت کنم هر دفتری میرم نمی خواد کار من را انجام بده همون اولش قبل اینکه از من بپرسند مشکلم چیه یه بهانه ای می آورند و می گند برو یه جای دیگه لطفا کمکم کنید چه کنم( بنظرم از مدارک هام یه شرکت فاکتور فروشی صادر کرده ،ارزی گرفته پس نداده، مالیات پرداخت نکرده و شاید کارت بانکی دیگری بدون اطلاع من صادر کرده و پول جابجا کرده و می‌کنه و شایدم چیز دیگری که من خبر ندارم) این وسط هر شهری و هرجایی میرم اذیتم می کنند به خودم مشخص هست کارشون با من لنگ هست و نمی دارند از مراجع قانونی ازشون شکایت کنم و زندگیم 4 سال هست خراب شده و تو زندان بی دیوار قرار گرفتم که یه عده آقازاده سواستفاده کردند و دارند لذت می برند و من بدبخت آش نخورده و دهن سوخته شدم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات فوق الذکر جهت بررسی مدارک نیاز به اخذ توضیحات بیشتر جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و گفتگوی متقابل می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید مورد دقیق بررسی گرددو مدارک و مستندات آن روئیت شود تا پاسخ دقیق داده شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی بیشتر دارد توسط وکیل پیگیری و طرح دعوی و شکایت نمایید