مشاوره حقوقی رایگان - تحویل آپارتمان پیش فروش

با سلام خسته نباشید
یه واحد خریدم تحویلش اول برج6بوده تحویلش نداده قبل از تحویل برج5 شکایت فروش مال غیر ازش کردم الان رفته با بنگاه دار تبانی کرده پشت مبایعه نامه نوشته اول برج 6 اومدم واحدشو تحویل نگرفته درصورتی که نه انشعاباتش نصب بوده نه آسانسور .میتونی بگه مبلغ تحویل کلیدو دیر داده معامله رو فسخ کنه؟
میتونم برا وجه التزام که مبلغش200میلیونه شکایتشو کنم استعلام بگیریم از شرکت گاز و برق و گاز که چه زمانی نصب شدن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله خسارت وجه التزام قابل مطالبه است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حق فسخ ندارد برای دریافت پاسخ دقیقتر مبایعه نامه باید بررسی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام باید قرارداد بررسی شود ولی اگر وجه التزامی هست قابل مطالبه میباشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خسارت وجه التزام قابل مطالبه می باشند.