مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام. پدری هستم مظلوم. اگر دختر من برود با کسی ازدواج سفید کند بدون ثبت محضری عواقب آن چیست؟ لطفا راهنمایی کنید. زیرا تعدادی سوال هم دارم. باتشکر
لطفا در اسرع وقت پاسخ دهید. دیگر طاقت بلاتکلیفی ندارم و عصبی و پریشان هم هستم.

پاسخ ها :

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

چیزی به اسم ازدواج سفید نداریم.
اگر رابطه جنسی داشته باشند، زنا محسوب می شود و در صورت اثبات مجازاتش شلاق است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زیر 18 سال باشد می توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما سوالتون و کلی پرسیدید تماس بگیرید سوالات خود را بمرسید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تبعات حقوقی و مالی از حیث مهریه نفقه وسایر امور به دنبال خواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازدواج سفید قانونی نیست و برای ایشان تبعات دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در دین اسلام ازدواج سفید نداریم و حکم آن حسب مورد رابطه نامشروع یا زنا است