مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

سلام علیکم. 3 سال پیش از همسرم جدا شدم و ایشان جهیزیه خود را با حکم تحویل گرفت و برد. یک سال بعد دوباره ایشان با سماجت به زندگی من برگشت و به صورت ازدواج سفید با هم زندگی کردیم. بعد چند ما من را بخاطر مهریه به زندان انداخت و بعد هم درخواست استرداد جهیزیه داده است. در صورتی که ایشان 3 سال پیش جهیزیه خود را با حکم تحویل گرفته و با خود برده است. ممنون میشم من را راهنمایی کنید که باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

مدارک مربوط به تحویل جهیزیه رو به شعبه رسیدگی کننده به درخواست جهیزیه ارائه کنید