مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن جهيزيه

سلام
وقت بخير
بنده قبلا پرونده استرداد جهيزيه تشكيل دادم اما در مرحله اجراييه رضايت دادم و پرونده را مختومه كردم
الان هيچ راهی قانونا برای پس گرفتن جهيزيه ام ندارم چون رضايت رو اعلام كردم

ايا اگر در شرايطي كه خانه همسرم رو ترک كردم و خانه پدرم هستم در وقتی كه شوهرم برای سفر چند روزه از شهر خارج می شود پنهانی به خانه ام بروم و جهازم را جمع كنم
با توجه به اينكه قبلا حكم گرفته ام و مالكيت جهازم معلوم است با من است و ان خانه نيز به دليل اينكه هنوز رای دادگاه تمكين صادر نشده خانه مشترک محسوب می شود می تواند شوهرم به طريقی از من شكايت كند؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام اگر ممکنه وتمایل دارید رضایت نامتون رو ارسال کنید.09128889189.صادقی زاده وکیل