مشاوره حقوقی رایگان - دوستی دختر و پسر

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم اگ دختر به سن قانونی برسه و از خانواده جدا شه و در خانه ای با دوست پسر خود زندگی کنه و هر دو راضی باشند پدر دختر میتونه از پسر شکایت کنه و ایا پلیس حق ورود به خونه رو داره یا خیر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله بله ولی پلیس فقط با اجازه مقام قضایی و داشتن حکم ورود به منزل ،
می توانند وارد منزل مسکونی شوند

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
پدر میتواند شکایت کند ،پلیس بدون دستور قضایی حق ورود به منزل را ندارد ، مگر اینکه جرم مشهود باشد و در مرئی و منظر پلیس اتفاق بیفتد .
موفق باشید