مشاوره حقوقی رایگان - مدارک خودرو

سلام بنده سال 98 یک دستگاه پژو از برادر همسرم خریداری کردم بدون قول نامه، فقط کارت ماشین با بیمه دارم بدون برگ سبز و سند کمپانی، در ضمن هزینه خرید ماشین از حساب برادرم به حساب پدر همسرم واریز شده، الان همسرم درخواست طلاق داده و خانواده اش مدارک ماشین نمیدن، پلاک ماشین توقیف شده چون پلاک از دوستان خانواده همسرم هست، من باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید بابت اثبات بیع اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نسبت به توقیف خودرو می توانید اعتراض نماید و مالکیت خود را احراز شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مناسب الزام به تعویض پلاک و تحویل مدارک در دفتر خدمات قضایی ثبت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نسبت به توقیف خودرو می توانید اعتراض نماید و مالکیت خود را احراز شود می توانید از دفتر خدمات قضایی اقدام نمایید.