مشاوره حقوقی رایگان - ازاله بکارت و فریب در ازدواج

سلام خسته نباشید من حدود 3الی5سال پیش با فردی رابطه داشتم چون قصد ازدواج بود بکارت خود را از دست دادم
و حالا نزدیک به 1/5سال هست که بافرد دیگر عقدم و دارم جدا میشم و با وی رابطه داشتم حالا این شخص بعد 1/5رفتن شکایت کردن برای فریب در ازدواج فسخ نکاح
میخواستم بدونم پزشک قانونی برم فقط میگوید باکره نیسم؟ یا سال از بین رفتنم اعلام میکنن ؟خیلی واسم مهمه این موضوع لطفا جواب بدید.چون باکره نبودنم مهم نیس فقط میخوام بدونم میگویند سال از بین رفتن باکرگی رو یا میگویند کهنه است؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ایشان نمی توانند فسخ کنند . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تناس بگیرید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر سال قابل تشخیص نیست و فرض قانونی این است که بعد از عقد و توسط بکارت از بین رفته است