مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران

با سلام و احترام
بنده از سال 1395 به طور تمام وقت کلیه کارهای مالی شرکت دولتی رو انجام میدم مثل ثبت اسناد حسابداری، حقوق و دستمزد پرسنل، صدور چک و ... اما قرارداد منعقد شده بین شرکت و پیمانکار ما بصورت مشاوره ای هست و الان برای تبدیل وضعیت گفتن قراردادهای مشاوره تمام وقت نیست و شامل نمی شود. حتی دستگاه نامه تایید بر کار اجرایی و تمام وقت هم صادر کرده. آیا این مشکل راه حلی دارد؟ صرفا بخاظر عنوان مشاور باید حق ما نادیده بشه.. ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بالاترین مقام ارگان خود پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب مستلزم بررسی مدارک و گفتگو متقابل خواهد بود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شمامیتوانیدازارگان مربوطه پیگیری نمایید و همچنین می توانید اعتراض نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی شامل میشه.جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

نیاز به بررسی جزئیات و اخذ توضیحات بیشتر در مورد قرارداد کاری می باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد