مشاوره حقوقی رایگان - حکم تمکین

سلام من عقدم و مشکل دارم با همسرم اون عدم تمکین زده ومن مدارک دارم که در رابطه زنا شویی وقتی من پریودم نیز دیکی می‌کنه و باعث خون ریزی شدید من میشه دکترم تایید کرده باید چه کار کنم پدر پیام بهم میگه من نامزد دارم پیام دارم با این مدارک رای میارم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر مدارک شما کافی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
می توانید به دادگاه اعلام کنید که زوج منزل و اثاث منزل تهیه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به نظر مدارک شما کافی نیست سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید..