مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از روانشناس

برادر من به خاطر مشکلاتی که داشت پیش روانشناس مراجعه کرد بعد از چند ماه هیچ بهبودی رخ نداد بلکه بدتر شد متوجه شدیم با خانم روانشناس که ده سال ازش هم بزرگتر هست وارد رابطه شده این خانم بعد از کلی سو استفاده مالی و عاطفی باعث شد یک بار برادرم خودکشی نافرجام داشته باشه بعد هر بار با یکی بود وقتی تنها میماند دوباره میآمد سمت برادر الان هم به خاطر بازی های روانی که باهاش انجام داد باعث شد سمت اعتیاد بره که متاسفانه بعد از کلی کمپ فرستادن درست نشد الان قصد شکایت داریم هم کلی عکس دونفره که همدیگر بغل کردن و کلی پیام که کلمات عاشقانه به برادر گفته دارم میخواهم ازش شکایت کنیم چطور باید این کارو انجام بدیم؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول به سازمان نظام روانشناسی شکایت کنید که بررسی کنند اصولا یارو مجوز روانشناسی داشته یا خیر؟ بعد به داسرا

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،برای تنظیم شکایت می بایست به دفاتر خدمات مراجعه کنید ولی احتمال به نتیجه رسیدن شما ضعیف است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سازمان نظام روانشناسی شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق دفاتر قضایی اقدام نمایید و سوال اگر دارید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

امکان شکایت توسط شما وجود ندارد ولی خود ایشان میتواند اقامه دعوا نمایید اگر

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان شکایت از طریق سازمان نظام روانشناسی و دادسرا هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی مدارک می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق نظام روانشناسی و دادسرا شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از این موضوع مطمان هستید میتوانید تحت عنوان اغفال و سو استفاده از ضعف نفس شخصی افراد شکایت کنید . البته یا باید شما قیم برادر باشید و یا اینکه برادر تحت عنوان اولیه شکایت کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام پاسخ دقیق به مسئله جنابعالی مستلزم بررسی مدارک مربوطه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایند