مشاوره حقوقی رایگان - هک با استفاده از لینک

سلام ،امروز برام یه لینک از قوه قضایی شد ،یه کد از قوه قضایی،منم باز کردم ،گفت یه برنامه نصب کن ،منم نصب کردم ،از اسم ،فامیل ،کد ملی ،تاریخ تولد ،شماره گوشی گرفت،منم همه رو ثبت کردم ،وارد مرحله بعد که شد ،شماره کارت رو خواست مبلغ دو هزار تومن که از گوشیم طبق روال همیشه که ثبت اطلاعات عابر بانک میکردم کم شد ،همون موقع مبلغ دویست هزار تومان امده بودن برداشت کنن که من در حساب عابر بانکی که گفته بودم نبود ،الان اینا اطلاعات منو دارن ،کد ملی همه چیز ،ایا برا همیشه گوشی من هک میشه توسط انها ،ایا من هر نوع حساب باز کنم میتونن هک کنن ،ایا باید گوشی ریسد کنم ،شماره عوض کنم ،ایا تمام پیامها عکس منو توی این گوشی با این خط برا همیشه می تونن هک کنن،به عبارتی دیگه من امنیت با این کد ملی ندارم ،یا با خط ،گوشیم ،اصلا نمیدونم چیکار کنم ،باید چکاری انجام بدم که نتونن مشکل برام ایجاد کنن چه با شماره گوشیم ،چه با کد ملیم ،کارت بانکیم ،راهنمایی کنید ،سپاس از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما از مصادیق کلاهبرداری رایانه‌ای سریعاً حساب خود را متوقف و رمز خود را عوض نموده و شکایت خود را تقدیم نماید