مشاوره حقوقی رایگان - دیوار کشی

سلام
من 416متر زمین سند دار در کمالشهر دارم و می‌خواهم دور آن را دیوار بکشم آیا باید مجوز بگیرم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خارج از حریم شهر بوده وداخل روستاست و داخل بافت روستایی و طرح هادی است باید از طریق بنیاد مسکن و دهیاری موضوع را پیگیری نمایید ولی اگر خارج از بافت روستا وخارج از طرح هادی بایستی از اداره جهاد کشاورزی مجوز اخذ نمایید و اگرداخل حریم شهر و شهرک میباشد باید از شهرداری مجوز اخذ نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله باید مجوزگرفت در صورت راهنمایی و مشاوره بیشتر و روشن تر باید اسناد و مدارک شما مورد بررسی قرار گیرد و این امر لازمه اش تماس از طریق پنل کاربری سایت دادراه است بدین وسیله به تمامی سوالات خود خواهید رسید