مشاوره حقوقی رایگان - اخذ مجوز دیوار

با سلام من زمینی خریداری کردم که در خارج از بافت روستا می باشد و بدون سند است متراژ زمین 400 متر مربع می باشد چطور می توانم مجوزهای لازم برای اجرای دیوار را از جهاد کشاورزی بگیرم لازم به ذکر است تمام زمینهای مجاور دارای اب و برق و دیوار می باشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در هر صورت باید از طریق جهاد کشاورزی اقدام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً وقتی زمین در طرح هادی و داخل بافت قرار نگیرد هیچگونه مجوزی اداره جهاد کشاورزی صادر نخواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اداره جهاد کشاورزی مربوطه پیگیری کنید