مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از رضایت

سلام
پدربزرگ ما 20 سال پیش در اثر تصادف در ماموریت کاری فوت شدند و کارفرما محکوم به پرداخت دیه شدند.
همسر و 2 فرزند از 7 فرزند اوکه به سن قانونی رسیده بودند رضایت دادن.
الان که فرزندانی که ان زمان سن قانونی نداشتند به سن قانونی رسیدند.
ایا میتوانند دوباره درخواست شکایت کنند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهار نظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات و اخذ توضیحات بیشتر
در مورد نوع و علت فوت خواهد بود و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر غبطه و صلاح فرزندان صغیر رعایت نشده باشد قابل پیگیری خواهد بود